Møbelbasen.dk - KLØVE & KO GIVER BØRNENE PLADS

 

Black Wave Pressemeddelse

 Malene Kløve.

 Designer, produktudvikler og mor til fire.

Der skal være plads til børnene…

Børn som har mulighed for at stimulere deres kreative sanser helt naturligt er glade børn…

De vil gerne være sammen, og opleve et fællesskab med andre børn og voksne. Derfor elsker alle børn, at være kreative og lege, i et centralt integreret legehjørne, hvor der er plads til udfoldelse og det sociale på én gang.

I institutionen, hjemme, når de skal med mor og far til lægen, tandlægen, på apoteket, i banken, ud at købe ind eller se på ny bil.

Er Wave-legehjørnet med til at gøre vores hverdag sammen til en positiv oplevelse.

Malene Kløve har udviklet et komplet højkvalitets-legehjørne, i den karakteristiske danske Wave-stil, som opfylder alle disse behov, er et naturligt valg, og samtidig er en fryd for øjet… både i voksen- og børnehøjde!

En ny generation af Wave-design

udviklet af designer Malene Kløve

Black Wave

Black Wave

 

Black Wave

Black Wave

Black Wave

Black Wave

Black Wave Kay Boyesen

Black Wave Walther Knoll

Black Wave Katvig 

Unikt legehjørne i 100% dansk design

Find din lokale forhandler samt vejl. udsalgspriser på:

www.kloeve-ko.com

Download som PDF

Mor til fire på gyngende grund.
-springer ud som designer af børnegynger og andre møbler i børnehøjde!

Efter at have kasseret flere gynger fik familien Kløve nok. Malene Kløve – mor til fire og nu iværksætter – satte selv de kreative kræfter ind, og står i dag med prototypen til Wave-gyngen.

Hun har sat fokus på høj kvalitet, et tidløst design og en holdbarhed udover det sædvanlige. Wave-gyngen er lavet i stave af massivt teak træ, og kan ses og afprøves i udvalgte butikker.

Malene Kløve har flere børnemøbler i støbeskeen, hun er sprunget ud som designer af en række danske kvalitets børnemøbler og nyder hvert minut af livet som iværksætter.

”Et godt design til børn skal både være tænkt til børn og testet af børn. Det skal være flot, så det passer med hjemmets øvrige stil, og ikke mindst skal det være kvalitet, der kan bruges igen og igen” udtaler Malene Kløve, der har 4 børn i alderen 1-11 år.

”Det er ikke lykkedes os at finde en lækker kvalitetsgynge i træ, som børnene kunne have glæde af, og som kunne holde til at blive brugt og følge dem i alder og udvikling. Derfor valgte jeg til sidst selv at udforme en gynge, der kan holde til leg og samtidig være en flot del af haven.”

Malene Kløve har en baggrund som kreativ på reklamebureau, og arbejder i dag sideløbende med sit iværksætterprojekt som billedkunstner og Key Account Manager på de fem Lokalaviser på Djursland.

”Markedsføringsmæssigt har jeg absolut hjemmebane fordel,” griner Malene Kløve, til gengæld har det været vanskeligt at finde kvalificerede samarbejdspartnere til at producere i Danmark.

Prototypen af Wave-gyngen er håndlavet, med stærk tro på ægte dansk snedker håndværk, og ud fra vigtige overvejelser om materiale valg. ”Mine produkter skal ose af dansk design og kvalitet, som vi kender den fra de udødelige møbelarkitekter i 50’erne og 60’erne. ”

Selv om Malene Kløve har bevæget sig ind på et nyt fagområde, mener hun at man kan komme langt med almindelig sund fornuft og en positiv tankegang. Hun har brugt mange timers arbejde på forretningsplan, økonomi, markedsføring osv. og endnu længere tid på overvejelser i forbindelse med at springe ud som iværksætter.

”Jeg kender mig selv så godt, at jeg vil ærgre mig når jeg fylder 90, hvis ikke jeg har turdet tage springet,” siger hun med et tilfreds glimt i øjet.

” Når tingene falder på plads brik for brik i processen, og man selv tror på, at ens færdige produkt adskiller sig og kan gøre en forskel, så gør andre det også.”

Malene Kløve varsler flere børnemøbler i fremtiden – bl.a. Tandem-Wave gyngen, bord, stol og reol. Tegningerne er lavet – nu mangler hun bare at få prototyperne fremstillet. Alt sammen i den karakteristiske Wave-stil.

Wave-gyngen kan ses på hjemmesiden: www.kloeve-ko.com

Her kan man også se forhandlerlisten, så store som små kan komme ud og få en tur i gyngen.

For yderligere information:

KLØVE & KO

Malene Kløve
Møllestedet 1
8543 Hornslet
Telefon 86 99 40 41
Mobil    40 44 57 41
Web: www.kloeve-ko.com
E-mail: info@kloeve-ko.com

Download som PDF

Download højtopløselige jpg fotos / Klik på billede for stort format. Se flere billeder under download.